Festes de maig

Des de l’AV del Centre us volem recordar que, des de fa molts anys, col·laborem a les Festes de Maig organitzant les activitats que pràcticament fan d’obertura (la Festa del Badiu) i de cloenda (la Festa a Baix a Mar), que han adquirit un caire de tradició i de participació de molta gent de Badalona, independentment del barri on visquin.

La Festa del Badiu se celebra el primer diumenge de maig al parc de can Solei, i és una festa de caire familiar, especialment dedicada a la mainada. En la seva organització, ens fan costat una bona colla d’entitats badalonines i d’esplais.

La Festa a Baix a Mar, que consta d’una sardinada amb cremat i cantada d’havaneres, té lloc a la platja dels Pescadors. Se celebra el darrer dissabte de maig, al vespre-nit, i és una festa dedicada al jovent, adults i gent gran.

No cal dir que, com cada any, tothom està convidat a participar-hi. Us hi esperem!

Acerca de FAVB 75 Articles
Federació d'Associacions de Veïns de Badalona

Be the first to comment

Leave a Reply