Et necessitem!

Apunta’t de voluntari per al recompte de persones sense sostre del 16 de maig!

Aquest maig Badalona tornarà a viure un nou recompte de persones sense sostre. La Taula Sense Llar de Badalona -que agrupa les entitats socials Fundació Llegat Roca i Pi, Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació Acollida i Esperança, Creu Roja del Barcelonès Nord i Fundació Mambré i l’Ajuntament de Badalona- impulsa novament un recompte de persones que dormen al carrer a la ciutat com ja es va fer al 2016.

La data per al recompte de persones dormint al carrer és la nit del 16 al 17 de maig de 2018 i es fa coincidir amb el d’altres municipis com Barcelona i Sant Adrià del Besòs.

El recompte quantitatiu -el model que es farà a la ciutat- és un mètode que ha estat validat arreu del món com a efectiu a l’hora de dimensionar el fenomen de les persones sense sostre. És, també, una oportunitat fonamental de sensibilització cap a la ciutadania i una eina que pot incidir en el disseny de les polítiques i actuacions dirigides a tractar el sensellarisme. I la xifra obtinguda servirà per a poder, d’una banda, fer visible aquests ciutadans i, de l’altra, dissenyar les polítiques d’atenció de manera molt més acurada.

El centre d’operacions del recompte, aquest 2018, tornarà a estar instal·lat a la Masia de Can Banús i el recompte es farà de les 00h a les 02h de la matinada.

La Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB), com ja va fer al 2016, també col·labora en la organització d’aquesta activitat de sensibilització ciutadana.

Apunta’t per fer de voluntari/ària!

Necessitem voluntaris i voluntàries per al Recompte 2018!!!!. Si vols participar, entra a la pàgina web de la taula http://www.taulasensellarbadalona.cat/ i apunta’t al formulari d’inscripció. Si ho vols fer presencialment o per telèfon pots anar a Folre (C/ Arnús, 64, baixos. Badalona / 607 02 37 37 /De dilluns a divendres, de 16h a 18h) o Creu Roja del Barcelonès Nord (Av. Alfons XXIII, 348. Badalona. / 93 464 06 09 / De dilluns a dijous, de 10h a 19 i divendres, de 9h a 15h).

Acerca de FAVB 75 Articles
Federació d'Associacions de Veïns de Badalona

Be the first to comment

Leave a Reply