Comunicat de la coordinadora d’Avv del Districte 1

La Coordinadora d’associacions de veïns del districte 1, volem fer arribar als regidors del nostre Ajuntament i a la ciutadania de Badalona en general les nostres consideracions sobre la ubicació temporal dins del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús dels mòduls per les línies de ESO del nou Institut previst en el districte.

Són aquestes:

1.- Compartim la necessitat de donar sortida, i fer-ho de manera immediata, a la problemàtica d’escolarització  secundària dels barris de Manresà, Canyadó i Casagemes.

2.- Ens hauria agradat una solució que no impliqués la ocupació provisional d’una part del parc.

3.-  Un cop a dia d’avui no és possible pensar en una altra ubicació que no sigui el parc, estem parlant del setembre que ve, hauríem volgut que l’espai escollit fos menys invasiu, menys central, més perifèric.

4.- Es per tot això que fem nostra l’exigència d’un compromís ferm per part de totes les administracions implicades en la provisionalitat d’aquesta ocupació, que no s’ha de perllongar en el temps, ni consolidar.

5.- I ens comprometem a vetllar per l’acompliment d’aquests compromisos en defensa d’un espai públic de ciutat molt valuós, el parc, que és de totes i tots.

6.- Per això també instem a les administracions, local i autonòmica, a que planifiquin amb temps les necessitats educatives i d’altres serveis i equipaments de la nostra ciutat per evitar les improvisacions i els fet consumats.

Acerca de FAVB 75 Articles
Federació d'Associacions de Veïns de Badalona

Be the first to comment

Leave a Reply