Parlem de ciutat

La Federació reuneix a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions del 21 de Desembre a Catalunya.

Tots els partits van voler participar al debat amb la ciutadania

El 18 de Desembre vam organitzar un acte on vam convocar a tot el veïnat al Centre Cívic de Sant Roc amb la presencia de representants de tots els partits polítics que estaven en plena campanya electoral del 21 de Desembre.

Aquest acte es tractava d’un debat amb temps definits per que no s’allargués massa i fos avorrit on els partits primer tenien un torn per a plantejar el seu programa i el que volien fer tant per Catalunya com per a Badalona.

Vam començar amb el clàssic sorteig d’intervencions on s’establia l’ordre de participació als primers minuts i l’ordre invers per a respondre les preguntes que els veïns haguessin fet a cadascú i per replicar les aportacions dels altres partits.

Al debat va dominar la cordialitat i el respecte de tots els representants i els veïns principalment van preguntar sobre els problemes amb les companyies elèctriques, financiació i propostes per a la nostra ciutat.

Finalment es va donar un darrer minut per que els partits demanessin el vot als veïns i vam procedir a la foto amb la junta de la Federació.

Be the first to comment

Leave a Reply