Unim els tramvies

Totes les entitats que treballen en millorar la mobilitat, s’uneixen per reivindicar la unió del tramvia

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) amb el suport de les entitats veïnals (CONFAVC, FAV Barcelona, FAV Badalona, FAVBAIX), entitats que treballen en mobilitat i sindicats, s’uneixen per treballar en un front comú, que la les línies de tramvia actuals s’uneixin i aconseguim la connexió de 9 municipis.

Aquesta mesura serà un gran benefici per a tothom, per una banda alliberaríem de trànsit la Diagonal donant més opcions de transport públic, enllaçaríem amb quasi totes les línies de metro i ferrocarrils, donant-nos molta més llibertat a l’hora d’elegir com anar a un lloc i per què no té sentit que per 4 km no connectem el Trambaix i el Trambesòs.

Aquesta reivindicació des de fa molt de temps, ha sigut demanada per infinitat d’entitats i fins i tot han hagut mocions als ajuntaments en que es demanen a favor d’aquesta mesura. El tramvia us un transport molt menys contaminant que els autobusos, molt més ràpids i molt més barats que fer parades de metro.

Es per això que se’ns convoca per al 20 de Gener a les 11 del matí, tant a la plaça de Francesc Macià, com a la plaça de les Glòries, per a marxar per la Diagonal fins al punt de trobada a la plaça Verdaguer.

Tothom hem de recolzar una reivindicació que millorarà el transport de tota l’àrea metropolitana i voltants. Ha d’ésser una mobilització històrica on tots els veïns reclamem a l’uníson, millorar el transport públic, millorar la comunicació i a més a més, amb molta menys contaminació.

Hem de fer que aquesta reivindicació arribi a molta més gent, a les xarxes socials s’està utilitzant el Hastag #UnimElsTramvies. Més informació a www.unimelstramvies.org. Ens veiem als carrers el dia 20 de Gener.

Be the first to comment

Leave a Reply