FAMPAS Badalona, 10 anys contruint

El president de FAMPAS David Guerrero, explicant la problemàtica escolar
El president de FAMPAS David Guerrero, explicant la problemàtica escolar

FAMPAS som la Federació d’Associacions de Famílies d’Alumnes de Centres Públics de Badalona,

formada per famílies d’escoles bressol municipals, escoles de primària i instituts públics, i treballem de manera coordinada amb tota la comunitat educativa de Badalona. El darrer 30 de novembre vam celebrar 10 anys CONSTRUÏNT per què allò que ens mou és la construcció col·lectiva d’un model educatiu participatiu, a partir de la magnífica tasca que realitzen les AMPA, que ens permeti acompanyar activament els nostres infants al llarg d’aquest magnífic viatge ple de descobertes.

Assemblea de FAMPAS a l’escola Margarida Xirgu

Defensem el model d’educació pública, de qualitat, gratuïta, integradora i amb igualtat d’oportunitats, i vetllem perquè les administracions donin prioritat al sistema públic.

S’acosta la data per decidir escola per primera vegada o d’escollir institut per a cursar l’ESO. Sabem que aquest és un moment important a la vida dels vostres fills i les vostres filles.

A FAMPAS tenim clar que l’Educació Pública és la millor garantia d’una educació de qualitat i d’equitat. Una educació amb una preocupació real per la igualtat d’oportunitats, per la inclusió educativa i per la no discriminació. Una educació que ensenya als nostres infants a participar a la societat i adquirir els criteris que els permetin créixer com persones responsables i solidàries. Una educació capaç d’exercir d’element compensador de les desigualtats econòmiques, socials o culturals.

Per això, conscients que aquesta etapa que ara comenceu és fonamental, us convidem a assistir a la XERRADA INFORMATIVA SOBRE PREINSCRIPCIÓ on hi tindreu oportunitat de conèixer amb detall el procés de preinscripció i matriculació.

També us serà d’interès assistir a les JORNADES DE PORTES OBERTES que cada centre organitza, on podreu conèixer el projecte educatiu de centre i visitar les seves instal·lacions.

Tot plegat de ben segur us ajudarà a resoldre dubtes i trobar la millor opció per l’educació de les vostres filles i els vostres fills.

Be the first to comment

Leave a Reply