Campions en Solidaritat

Per finalitzar l’any, la Federació va col·laborar amb diversos actes solidaris de ciutat

Els guanyadors de la cursa de San Silvestre 2017
Els guanyadors de la cursa de San Silvestre 2017

No hi ha millor forma de finalitzar l’any que col·laborant amb els veïns per que sigui possible el tercer any de la cursa de Sant Silvestre i una masterclass de Zumba.

Aquesta vegada, l’organització de la cursa havia preparat proves per a les diferents categories de corredors, des de la cursa principal de 10 km, una caminada de 5 km i un circuit petit per als nens i nenes.

Des de la primera edició, ha anat incrementat el número de participants, enguany ha assolit el rècord de 300 inscrits en categories de més de 13 anys i 60 inscrits més en sub-12. Assenyalar l’amplia presència dels corredors de CorreBDN, de Runner Vigia i els joves triatletes del CEM Sistrells.

Entrega del xec a l’ONG Pro Activa Arms per part dels organitzadors

La sortida del circuit va ser al parc de Montigalà a primera hora del matí i ens tenien preparat un recorregut pel parc de la Serralada de Marina i Sant Jeroni de la Murtra. Un recorregut molt vistós i apreciat pels participants.

A l’acte d’entrega de premis ha assistit la Sra Alcaldessa Dolors Sabater, conjuntament amb la Regidora d’Esports Maria Gallardo i els dos membres de la Federació, Manuel Baena i Tere Morales per a fer entrega del taló solidari.

Aquest esdeveniment va néixer a l’Associació de Veïns de Nova Lloreda Sud, amb un clar sentit solidari, s’ha anat ampliant a altres associacions i entitats del districte i de tota Badalona, enguany la recaptació de 2025,72 euros ha estat destinada a la ONG Proactiva Open Arms.

Matí animant als veïns a ballar per una bona causa

En Pepe Àvila, alma mater, ha estat capaç d’arreplegar en la organització al Centre Esportiu Sistrells i a la FAVB, a més de tenir el suport del Centre Comercial Montigalà, Mc Donalds, Audiotek, Finques Lloreda, Dracs i Penya amb tot el suport de l’ Ajuntament de Badalona.

L’objectiu de l’organització a Badalona ha sigut diferenciar-se de la resta de curses de Sant Silvestre i que fos no només deportiva, sinó que també festiva i solidària.

Els dos guanyadors de la cursa van ser Hèctor Saro i Bianca Barquet. Ens emplacem per la propera edició per gaudir de l’esport i tenir imatges espectaculars com aquestes.

Per completar el matí, teníem un acte on la Federació col·laborava amb l’associació Help Run i l’Ajuntament de Badalona, amb una masterclass solidaria de Zumba amb una donació de 5 euros per persona, per a la investigació contra el càncer de mama al poliesportiu de La Plana.

Va ser un dia molt complet i divertit per a compartir amb els nostres veïns i realitzar accions solidàries.

Be the first to comment

Leave a Reply